Kategorije
Lifestyle

Vodeni park Bohinj za ljetne užitke

Vodeni park Bohinj ponosi se svojim bazenima  

Kada razmišljate o dolasku u vodeni park Bohinj, imajte u vidu da ćete puno vremena provoditi u, na i pored bazena. Park se ponosi atraktivnim unutrašnjim rekreacijskim i dječjim bazenom, vanjskim rekreacijskim bazenom s prelijepim razgledom, vanjskim dječjim bazenom u kojem se nalaze igrala, gdje se djeca mogu zabavljati dok vi uživate u ostaloj ponudi. Vodeni park Bohinj namijenjen je kako mladima tako i starijim gostima, koji se mogu opuštati ležeći na zračnom jastuku i polako ploviti umjetnom rijekom kroz vodeni park.

Vodeni park Bohinj
Vodeni park Bohinj

Velike terase za sunčanje

Gdje su bazeni tamo je i sunčanje. Vodeni park Bohinj pored raznolikih bazena i whirlpool bazena za masažu također posjeduje i terase za sunčanje, gdje možete odmoriti oči na prekrasnom krajoliku. Slovenske Alpe nude vam razgled koji ste do sada gledali jedino u reklamama za švicarsku čokoladu. Kad se vratite kući, imat ćete ten kao da ste bili na moru, a uživali ste i u gorskim radostima i prekrasnoj pokrajini.

Sauna, wellness i fitnes

Kako bi se pobrinuli za sve goste i udovoljili svim željama, vodeni park Bohinj nudi i saunu, wellness centar i fitnes, gdje možete iskoristiti svoje vrijeme i napraviti nešto dobro za vaše tijelo. Uz puno mogućnosti bavljenja sportom u bližnjoj okolini vodeni park Bohinj ima i stijenu za penjanje za vas i vaše najmlađe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.