Kategorije
Sport

Zabava uz Brooks patike

Več davne 1914. godine, su u Ameriki proizveli prve patike Brooks. Več tada se ta tvrtka trudila, kako bih na tržište lansirala nešto novo, nešto bolje i zanimljivije, nego što imajo na tržištu drugi proizvađači sportske opreme. Brooks je več od početka počeo proizvoditi tenisice, koje če trkačima pružiti stabilnost, blaženje i kontrolu u njihovim nogama. To su postigli tako, da su u svoje tenisice ugradili najbolje materiale, i razvijali uvjek nove tehnologije, koje su svake godine radili sve bolje i bolje, te tako pravili napredak i u svojoj sportskoj opremi.
Brooksove tenisice i ostala oprema napravljeni su tako za vrhunske sportaše, kao i za rekreativce. Te tenisice su istraživali i preučavale različite sportske revije i njihovi testni sportaši, mnogi treneri i medicinski radniki i na kraju su svi skupa mogli utrvditi, da su kod Brooksa stvarno napravili tenisice, koje mogu zadovoljiti praktički sve, koji vole zabavu u trčanju ili one, koji se sa tim sportom bave na vrhunskom nivoju i žele na stazama odlične rezultate, kako bih pobjedili na državnom prvenstvu ili se čak plasirali na olimpijske igre, koje su praktički svakome sportašu cilj i san, kojeg sanja cijeli život.
Jer tehnologija idi svake godine naprijed, moraju i proizvađači tenisica i sportske opreme napraviti nešto više, kako bih zadovoljli svoje koristnike. Tako je Brooks zaslužan za tehnologije poput DNA individualno blaženje, Diagonal Rollbar i Ethylene Vinyl Acetate, sa kojima su u zadnje vrijeme napravili tenisice poput Brooks Glycerin 10, koji je jedan zadnjih postignuđa inžinira u trvtki Brooks. Sa tima tenisicama su napravili stvarno ono, što očekuju mnogi – tenisici su dali stabilnos, odlično blaženje i svakako koristnicima pružili mnogo zabave, kad če ove tenisice staviti na nogu i u njima odtrčati neki krug po atletski stazi, po brdima ili samo po asfaltiranoj cesti, gdje vaše noge najviše trpe i potreban jim je udobna tenisica.

http://www.tenisice.hr/