Zašto će vam za tenis trebati barem dva reketa? ožu28

Oznake

Povezani postovi

Zašto će vam za tenis trebati barem dva reketa?

Skoro svatko od nas ima neki hobi, sa kojim se bavi. Neki skupljaju poštanske marke, drugi odlaze na nogomet, a treći igraju tenis. Nema veze sa čime se bavite, za svaki od tih hobija trebaju vam neke stvari. Ako na primjer skupljate marke, trebat će vam na primjer album i nekoliko novca, da bi mogli svake toliko kupiti nešto novo, za nogomet će vam trebati velika torba, kopačke ili tenisice i još neke druge stvari. A naravno, tako je i kod trećeg sporta, kojeg smo gore spomenuli, i sa njega će vam trebati neka oprema.

Ako idemo redom, onda vam je sigurno jako važan dio opreme za tenis neki kvalitetan i lagani reket. Ako ste mislili, da će vam biti dovoljno samo jedan, onda vam moramo odmah reći, da ste pogriješili – za ovaj sport trebat će vam barem dva reketa. Pitate se zašto, ako pak možete tijekom igre u ruci držati samo jednog? Jednostavno – nikad ne znate, kada vam može puknuti struna, kada vas mogu izdati živci i razbijete reket ili vam se dogodi neki drugi problem – baš zbog toga vam uvijek treba rezerva.

Što odabrati i kupiti? Ako ste početnik u ovome sportu, onda vam svakako preporučujemo, da ne kupujete rekete na pamet, možda zbog toga, jer se vam sviđaju. Pametnije će vam biti, da sjednete u automobil i odete u neku specijaliziranu trgovinu, gdje ćete sa prodavačem odabrati pravi reket za vas – pravu težinu, pravu veličinu i ostalo. Jedino na takav način ćete kupiti pravu stvar, pravi i kvalitetan reket, sa kojim ćete uživati u igri i sa kojim ćete sa lakoćom poentirati na terenu i naravno uz to pobjeđivati. Znati je potrebno za kraj samo još to – nije sve u reketima, morat ćete puno trenirati, da bi bili dobri, najbolji i da bi mogli pobjeđivati.