Kategorije
Sport

Želi vaše dijete igrati tenis? Evo nekoliko savjeta!

Kad su djeca mala, roditelji najviše puta traže neka zanimanja za njih. Jedni se odluče za učenje stranih jezika, drugi odvedu svoje dijete, da bi naučilo igranje nekog instrumenta, a opet treći imaju želju, da bi njihovo dijete bilo sportaš. Kod ovog trećeg, danas roditelji stvarno imaju jako puno mogućnosti – puno je klubova, koji se bave nogometom, pa isto tako je puno takvih, gdje djeca mogu trenirati košarku, a u zadnje vrijeme je i sve više takvih, gdje mališani mogu naučiti tenis! Pa ako smo već kod njega, kažimo koju riječ o tome, kako i kada ga početi i kako nastaviti.

Znači, ako ste i vi roditelj, te ste se u nekom trenutku pitali, kad je pravo vrijeme, da bi vaše dijete odveli u neki klub, onda možemo reći, da je to vrijeme tada, kad vaš mališan napuni nekih 5-7 godina! To su godine, kada se djeca već mogu dovoljno koncentrirati i slušati trenere, a naravno i to su godine, koje su jako važne za mališane, jer se tada na veliko razvijaju motoričke sposobnosti mališana. Naravno, da bi sve to bilo napravljeno što bolje, potrebni su kvalitetni treneri, koji znaju kako se te stvari rade, pa ako ćete se odlučiti, da će vaše dijete igrati tenis, onda potražite kakav kvalitetan klub, gdje znaju, kako se radi s mališanima.

Kad sredite sve te stvari, o kojima smo sada pisali, dođete do trenutka, kad ćete vašem djetetu morati kupiti prvi reket, prve tenisice i puno toga ostaloga, što će trebati, kako bi mogao bez problema trčati po terenu. Kod svega ovoga imate uvijek dvije mogućnosti – jedna je, da sve skupa kupite u nekim velikim trgovinama, a druga je, da te stvari naručite putem interneta. Bilo kako bilo, pazite jedino to, da za vaše dijete uvijek birate kvalitetu, jer kad djeca rastu, trebaju na sebi stvari, koje će im što bolje koristiti, a ne štetiti.

http://www.tenisice.hr/Tenis/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *