Želite školu, koja će biti udobna i lijepa? Položite linoleum! tra05

Oznake

Povezani postovi

Želite školu, koja će biti udobna i lijepa? Položite linoleum!

Dali se još sjećate, kako su izgledale škole ispred deset ili dvadeset godina? Ili bolje, da vas pitamo, ako se sjećate, kakve podne obloge su imali položene? Ako se ne sjećate, evo vam ovdje odgovora – na podovima u školama su najviše puta bili kakvi tepisi ili parketi. Sve one škole, koje su imale položene tepihe, morale su ih mijenjati svake toliko, jer se ta podna obloga jako brzo uništila, a pored toga jako ju je bilo teško i čistiti. A što kad pomislimo na parket, problem je kod njega, da je bio jako skup, a pored toga se ga može u školama dosta brzo ozlijediti. A što onda neka odaberu škole, koje danas žele promijeniti podne obloge?

Naš je prijedlog sigurno linoleum – ta je podna obloga u posljednjim godinama jedna onih, koje se najviše biraju u raznim javnim zavodima, kao što su na primjer vrtići, škole, bolnice i slično. Kao prvo, ova podna obloga je napravljena od prirodnih materijala, kao drugo možete je kupiti u jako velikim pločama, pa to znači, da čete je moči dosta brzo i jednostavno položiti, a za kraj je ovdje i cijena. Kad škole traže rješenja za sebe, cijene su uvijek jako bitne, a cijena linoleuma je za ono što daje stvarno povoljna.

Za kraj naravno ne smijemo pored uzdržavanja ove podne obloge – kratko rečeno, jednostavno je i brzo. To znači, da će sve čistačice u školama biti jako zadovoljne sa ovim podovima. Za kvalitetno čišćenje će im trebati samo kakvo jednostavno sredstvo za podove, kakva krpa i metla i zabava može početi. Ako pak se slučajno dogodi, da bilo gdje dođe do kakve ozljede ovog poda i to se može srediti i popraviti. Znači, ovaj pod je idealan za škole, a i za mnoge druge prostore!

Više