Kategorije
Obuća

Brend Rider popularan je diljem svijeta

Rider je najpopularniji brend tvrtke Grendene. Baziran je na proizvodnju ljetne obuće, odnosno sandala. Proizvodnja i prodaja Rider obuće je započela u Brazilu 1986.g., a tek 11 godina kasnije proširila se na SAD. I dan danas, Rider sandale se dizajniraju i proizvode isključivo u Brazilu odakle se šalju diljem svijeta. Izrađene su od vrlo kvalitetnih materijala koji im jamče dugotrajnost. O tome koliko su ove sandale popularne u Brazilu govori i činjenica da mnogi u Brazilu riječ sandale zamjenjuju s rječju Rider pa umjesto da kažu “obuci sandale”, kažu “obuci Rider“. Mnogi zato niti ne razmišljaju o kupovini bilo kakvih drugih sandala.

Rider sandale svoju slavu stekle su zbog atraktivnog izgleda i odličnih materijala od kojih su izrađene. Riječ je o posebnoj tehnologiji nazvanoj Dry Eco Foam pomoću koje se dobiva vrlo elastičan materijal koji je vrlo udoban za stopala. Dio sandale na kojem je stopalo vrlo je mekan i elastičan te prati pritisak i oblik stopala. Slična tehnologija koristi se i kod nekih madraca koji prate i memoriraju oblik tijela. S druge strane, materijal je vodootporan pa Rider sandale možete namočiti bez bojazni da će se oštetiti. Zato Rider sandale predstavljaju odličnu kupnju ukoliko ih želite koristiti i prilikom kupanja u moru.

Modeli ovih sandala su stvarno brojni i dolaze u različitim varijantama. Tako se neke Rider sandale samo nataknu na noge, neke imaju špagicu koja ide između prstiju, itd. Modela je toliko da svatko zasigurno može pronaći onaj odgovarajući. Gotovo svaki model dostupan je i u nekoliko različitih boja. U Hrvatskoj se Rider sandale mogu pronaći u nekoliko različitih trgovina koje imaju njihov asortiman. Ako nista zadovoljni s ponudom u lokalnim trgovinama, uvijek možete otvoriti Rider internetsku stranicu i putem njihove web trgovine naručiti željeni model. Ljeto se bliži pa zato na vrijeme kupite svoj model Rider sandala.

Veće

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.