Kategorije
Obuća Odjeća

Helly Hansen je počeo s proizvodnjom odjeće, a kasnije dodao i liniju obuće u svoj asortiman

Helly Hensen je tvrtka koja je svjetsku slavu stekla s prodajom kvalitetne odjeće namijenjene onima kojima puno vremena provode na kiši, vjetru ili u nekim ekstremnim vremenskim uvjetima. Njihove proizvode posebno cijene planinari, jedriličari, skijaši i ostali, koji jako puno vremena provode na otvorenom. Odjeća ostalih proizvođača nije namijenjena za takve uvjete pa bi se u takvim slučajevima jako brzo namočila i propuštala vodu, a u isto vrijeme ne bi pružala dovoljno topline. Helly Hansen taj je problem riješio stalnim inovacijama i velikim ulaganjima u ispitivanja najboljih materijala koji bi bili pogodni za takve uvjete. To je dovelo do niza kvalitetnih komada odjeće za koju se bez puno razmišljanja odlučuju mnogi diljem svijeta. No, veliki uspjeh njihove linije odjeće odveo ih je i u istraživanje novog tržišta, tržišta obuće.

Helly Hansen obuća

Obuća koja izlazi iz tvornice Helly Hansen rađena je s idejom da osim udobnosti pruži potpunu zaštitu od hladnoće i propusnosti vode. Tako je Helly Hansen 2004.g. u svoj asortiman dodao i obuću. Prva cipela koju su izbacili na tržište bila je cipela namijenjena jedrenju. Imala je vrlo efektan dizajn, no iza dizajna se krilo jako mnogo tehnoloških inovacija. Izrađena od tada najboljih dostupnih materijala, pružala je udobnost i štitila noge od hladnoće i ulaska vode. S druge pak strane, đon je bio tako konstruiran da sprečava klizanje, što je vrlo bitno svakom jedriličaru. Ova cipela postigla je veliki uspjeh i s time je Helly Hansen dobio vjetar u leđa te nastavio s proizvodnjom obuće za najzahtjevnije.
Helly Hansen obuća danas je vrlo cijenjena među profesionalcima i amaterima koji se bave raznim fizički zahtjevnim aktivnostima. Posebno ih vole planinari i jedriličari, ali i svi oni koji žele kvalitetnu obuću koju mogu nositi u svim prilkama.

tenisice.hr/Helly-Hansen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.