Kategorije
Obuća

I djeca i odrasli uživaju u japankama

Pogleda li se koja je djeci i odraslima omiljena obuća u toplijim i hladnijim mjesecima, lako se može uočiti o čemu je riječ. U hladnije mjesece mnogi najviše vole nositi tenisice, dok su u toplije mjesece omiljena obuća japanke. Stoga i ne čudi veliki izbor trgovina koje prodaju japanke. Cijenom su vrlo prihvatljive pa mnogi u ormaru imaju i po nekoliko različitih pari.

Razni proizvođači

Japanke danas proizvode razni proizvođači, od onih mnogima potpuno nepoznatih, do onih koji su se već iskazali svojim kvalitetom i na drugim poljima. Neke od svakako poznatijih su japanke Havainas. Proizvodi ih tvrtka koja je svoje prve japanke na tržište izbacila prije 50 godina, točnije 1962.g. Materijali i njihova izrada se nisu puno promijenili otada jer se pokazalo da je guma s kojom su i tada započeli odličan materijal. Upravo zbog gume su japanke Havainas iznimno savitljive i udobne za nošenje i mnogi zbog toga jedva čekaju toplije mjesece da svoje tenisice ili cipele mogu zamijeniti japankama.

Veliki asortiman boja i uzoraka

Japanke Havainas krasi i veliki asortiman različitih boja zbog čega ih vole nositi i odrasli i djeca. Odrasli mogu birati između nešto decentnijih izdanja, dok se djeci naravno više sviđaju oni šareniji modeli. A Havainas ih tako često zna i iznenaditi i posebnom kolekcijom japanki koje su oslikane temom iz njihova omiljenog crtanog filma. Odrasli također mogu pronaći limitirane primjerke japanki, ili oslikane nekim zanimljivim uzorkom ili ukrašene nekim posebnim dodatkom. Takva japanke na tržištu su samo određeni broj mjeseci pa ukoliko vam se svide, nemojte dugo čekati s njihovom kupnjom jer postoji mogućnost da ih kasnije nećete moći pronaći.

Japanke Havaianas mogu se kupiti u raznim trgovinama s obućom, a pred ljeto se često mogu pronaći i posebni štandovi koji, zbog popularnosti, prodaju isključivo obuću i razne dodatke ovog proizvođača.  Provjerite svoj izbor Japanke Havaianas na web stranici https://www.tenisice.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.