Kategorije
Obuća

Ipanema japanke – vesele kao i brazilska kultura

Kada nam stignu topliji mjeseci u godini te odbacimo čizme s debelim džonom ili tenisice, mnogi posegnu za japankama. Mnogima je to sinonim za godišnji odmor i slobodno vrijeme, za more, sunce i opuštanje. Ali onih prvih nekoliko dana kada ih obućemo, osjećaj je uvijek neobičan i potrebno je nekoliko dana da se opet na njih naviknemo. Taj period traje kraće kada je riječ o Ipanema japankama jer su izrađene od kvalitetnog materijala koji se prilagođava vašem stopalu i ne žulja.

Povijest Ipanema japanki

1971. godine, braća Pedro i Aleksandar Grendene imali su ideju kako koristiti tehnologiju oblikovanja da bi stvorili modernu obuću koja reflektira sam duh brazilske kulture. Ležište stopala japanki koje su tada stvorili bila je vrlo slična replika Ipanema plaže. Od tud su te japanke dobile i svoje ime, Ipanema japanke, skupa sa stilom koji nam govori o ležernosti i opuštenosti brazilske kulture. Njihov dizajn je uvijek inovativan, veseo, energičan i pozitivan, kao i životni stil Ipanema plaže.

Iskustva mnogih korisnika govori da se nakon nošenja Ipanema japanke jako teško prebaciti ili jednako zavoljeti neki drugi brend japanki. Glavni razlog zašto je to tako je jedinstveni materijal od kojega su izrađene upravo Ipanema japanke.

I iako se danas stručnjaci često raspravljaju oko toga koliko su i da li su uopće japanke zdrave za nošenje te da li imaju loš utjecaj na zdravlje naših stopala, ljubiteljima Ipanema japanki to nije uopće bitno. U njima se osjećaju dobro te vjeruju kvaliteti i dizajnu koji nikada ne razočara.

Ipanema japanke u Hrvatskoj

Iako Ipanema japanke spadaju u skuplju kategoriju obuće kada je Hrvatski standard u pitanju, svejedno Ipanema ima svoje kupce i ovdje. Osim što se mogu pronaći u većini dućana sa sportskom opremom, Ipanema japanke su svoje mjesto našle i u većini dućana koji prodaju razne vrste obuće. Ponuda je raznovrsna, bilo da je riječ o muškim, ženskim ili dječjim japankama te su stilovi uvijek aktualni s trendovima koje Ipanema japanke postavljaju i drugdje u svijetu. Provjerite ponudu japank Ipanema na web stranici https://www.tenisice.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.