Kategorije
Obuća

Ipanema voli šarenilo na obući

Ipanema je svjetski poznat brend ljetnih sandala i japanki koji potječe iz dalekog i toplog Brazila. Ovaj brend ime je dobio po jednoj od njapoznatijih i najegzotičnijih plaža na svijetu koja je bila inspiracija kreatorima ovih sandala i japanki. Naime, glavne karakteristike Ipanema obuće su ljetno razigrano šarenilo i udobnost.
Inspiracija za udobnost bilo je hodanje po mekanom pijesku na istoimenoj plaži. U svom asortimanu Ipanema nudi ženske japanke i ženske sandale, dječje japanke i dječje sandale te muške japanke. Misao vodilja Ipanema brenda bilo je kreiranje šarenih i nadasve udobnih sandala i japanki koje će svojim izgledom i performansama nadopuniti svaki ljetni modni odabir uz dodatak sofisticiranog i urbanog glamura.

Ipanema

 

Funkcionalnost i elegancija u jednom

Jedan od najpoznatijih modela Ipanema sandala su Ipanema Vibe Sandal Fem ženske sandale koje karakterizira funkcionalnost, ali i elegancija. Elegancija ovih Ipanema sandala postignuta je njihovim jednostavnim dizajnom, dok je funkcionalnost odnosno udobnost postignuta ergonomskim oblikom koji savršeno prianja stopalima zbog čega su iznimno udobne i pogodne kako za šetnju po plaži, tako i za šetnju gradskim ulicama.
Ove Ipanema sandale tako vrlo lako možete kombinirati i s kupaćim kostimom, ali i s ljetnom haljinicom ili kratkim traper hlačama što je svakako plus.

Ipanema za mališane

Ipanema osim muških i ženskih japanki u svom asortimanu ima i sandale za djecu naziva Ipanema Summer VII Baby koje dolaze u velikom broju šarenih uzorka. Dječje Ipanema sandale karakteristične su i po tome što su iznimno udobne i mekane zbog čega su pogodne za osjetljivo dječje stopalo te hodanje u njima.
Kao i ostatak Ipanema asortimana i ove Ipanema sandale izrađene su od visokokvalitenih materijala koji dječjem stopalu pružaju mekoću i izdržljivost što znamo da je jako bitno za svu pa tako i ljetnu dječju obuću. Osim toga ove Ipanema sandale su i vrlo atraktivne jer je njihov prednji gornji dio ukrašen likovima raznih životinja te likovima iz dječjih crtanih filmova zbog čega mališani sigurno neće odbijati njihovo nošenje. Obavite kupnju na web stranici www.hervis.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.