Kategorije
Putovanja

Kamo poči na skijanje u 2013

Cijelu godinu čekali ste snijeg, i sada kad je taj zapao u planinama neznate točno, kamo poči na skijanje u godini 2013. Mogučnosti u svijetu imate mnoge, samo odabrati je potrebno onu pravu, koja če zadovoljiti vaš đep, vaše potrebe i svakako zahtjevanja. Mnoge destinacije se nalaze vrlo blizu, ali če vam moči ponuditi vrlo malo, mnoge destinacije se nalaze vrlo daleko i ponudit če vam praktički sve, šta vam treba za dobru zabavu i ludi provod sa vašom familijom ili prijateljima.

Za početak imate mogučnost, da svoje prve zavoje u skijanju u godini 2013 napraviti u Hrvatskoj, gdje vam Sljeme pruža neke staze, na kojima čete moči rekreirati se i uživati, al nikako te staze nisu tako dobre kao što su recimo u Sloveniji, gdje možete pronači skijališta kao što su Pohorje, Kanin, Vogel, Kranjska gora i mnoga druga, koja su uvjek ludo dobro spremna i koja če vam ponuditi praktički sve što vam treba. Za one najzahtjevnije, koji si požele skijanja u 2013. godini, predlažem, da otiđu u Avstriju, Francusk ili Italiju, gdje su cijene nekoliko više, ali stazama i užitkimi na bijelim strminama svakako nema kraja.

Gdje god bili, kamo god pošli, snijega za skijanje u 2013. godini če praktički svugdje biti dovoljno, jer vremenski prognostičari govore, da če ovo biti jako hladna zima, sa puno snijega, pa tako požurite sa rezervacijama i odaberite sebi primjeran kraj, gdje čete raditi duge ili kratke zavoje na snijegu i gdje čete se uz skijaške staze ludo zabavljati u raznim kafanama ili u ljepotama prirode, koja če vam se ponuditi.