Kategorije
Odmor

Kupaći kostimi najbitniji su dodatak za ljeto

Dobar kupaći kostim glavna je baza za uživanje u moru, bazenu, rijeci ili bilo gdje drugdje uz vodu. Većina ljudi kod odabira kupaćeg kostima prije svega razmišlja o izgledu, no osim toga važno je razmisliti i o tome je li vaš kupaći kostim udoban i pruža li vam pravu potporu.

Kostim koji omogućuje kretanje

Kod kupnje kupaćeg kostima, bez obzira radi li se o muškom ili ženskom kostimu, na umu morate imati kako se u njemu morate moći slobodno kretati. Bilo da skačete u vodu ili plivate, sloboda kretanja veoma je bitna, pa je stoga uvijek dobro kupaći kostim isprobati prije kupnje. Dobri kupaći kostimi trebali bi prianjati usko uz tijelo barem oko bokova te oko prsa imaju li gornji dio, kako ne bi skliznuli s vas tijekom kupanja. Ipak, ne bi trebali zatezati neugodno, kako ne bi bili neudobni za nošenje.

Pripazite na boje

Kupaći kostimi mogu se pronaći u mnoštvu boja i dezena, koji izgledaju odlično kada ih kupujete. Ipak, jedna od stvari o kojoj mnogi ne razmišljaju jest da se tkanina često mijenja u izgledu kada se smoči. Kupujete li kupaći kostim, imajte na umu kako svijetlije boje i bijele tkanine u dodiru s vodom mogu postati djelomično prozirne, pa kupaći kostim isprobajte prije nošenja u vodu!

Kupaći kostimi

Kombinacija iz snova

Dvodijelni ženski kupaći kostimi postali su pravi hit, jer omogućuju stvaranje raznih kombinacija. Također, savršena su opcija za žene koje imaju velike razlike u proporcijama prsa i bokova, jer su jednodijelni kupaći kostimi generalno dizajnirani za ujednačene figure.
Uz to, kombiniranje različitih dijelova u dvodijelnom kupaćem kostimu omogućit će vam da se poigrate izgledom i stvorite mnoštvo novih kombinacija za plažu i svoj kupaći kostim prilagodite planiranim aktivnostima za dan. Primjerice, planirate li se baviti sportom možete odabrati gornji dio kupaćeg kostima koji daje više potpore, a planirate li se samo odmarati, možete odabrati onaj koji je udobniji za nošenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *