Kategorije
Sport

Mariborsko Pohorje – hoteli, priroda i uživanje

Svi oni, koji barem malo prate skijanje ili na dnevniku pogledaju rubriku sporta, već su jednom čuli za Mariborsko Pohorje. Janica Kostelić je tamo odradila mnoge vrhunske vožnje na skijama, pa je tako to lokacija u Sloveniji, koju poznaju mnogi Hrvati. Ali ipak, na ovoj lokaciji ne trebate samo skijati – tamo se nađe priroda, koju ćete dobiti rijetko gdje na svijetu, a to znači, da možete tamo tako u zimskim danima, pa naravno i u ljetnim – sve što vam treba je, da krenete na put i tamo uživate. Znači, mariborsko Pohorje – hoteli, priroda i uživanje – tako bi ga mogli opisati u tri kratke riječi, a da bi vam bilo više jasno, čitajte dalje!
Da pojasnimo – ako stvarno želite upoznati ovu lokaciju u Sloveniji, onda vam jedan dan neće biti dovoljno, pa ćete kao prvo trebati neki hotel, da se smjestite u njemu i u miru možete raditi sve ono, što vam Pohorje nudi. Jedna od top lokacija, kamo sigurno morate, kad ste jednom na Pohorju je Rogla. Ako do sada još niste bili tamo, onda morate krenuti prema Celju, nakon toga skrenete iz autoputa prema Slovenskim Konjicama, Zrečama i onda prema gore. Kad jednom dođete na Roglu, tamo ćete naći veliko parkiralište i evo vas – pred vama je sve ono, što vam ta priroda može ponuditi!
Na Rogli, koja se znači nalazi na mariborskom Pohorju, se nalaze i mnogi hoteli, pa ako u onom trenutku nemate nekog smještaja, sigurni smo da ćete ga tamo naći. Naravno, to vrijedi i za sve one, koji se na primjer odluče, da će krenuti na skijanje za jedan dan, pa tamo vide, da je sve skupa još puno ljepše od onoga, što su gledali na televiziji ili na internetu – ništa lakšega, uzmite neko noćenje u kojem od hotela i ostanite još jedan dan. Cijene svega skupa, od noćenja, do skijaških karata su stvarno povoljne, a priroda vam stvarno nudi ono, gdje nigdje nećete dobiti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.