Kategorije
Odjeća

Nezaobilazan dio ženske odjeće

Kada je riječ o ženskoj sportskoj opremi, ali i o odjeći za svakodnevno nošenje u kući ili tijekom obavljanja svakodnevnih obveza, ženske trenirke postale su nezaobilazan odjevni predmet svih žena. Iako su ženske trenirke prije služile isključivo kao dio sportske opreme, one su danas itekako napredovale.
Zato ih u svojim asortimanima nude i svjetski poznati brendovi odjeće, kao i brojni high street brendovi zbog čega su se počele kombinirati sa svim odjevnim predmetima, pa čak i nekim elegantnijim.

 

ženska odjeće

Novi modni trend

Kako je ranije rečeno, ženske trenirke su u posljednje vrijeme doživjele veliku transformaciju pa su tako postale novi modni trend koji se nosi u svim dnevnim outfitima poznatiji pod nazivom athleisure trend. Ova činjenica ne čudi s obzirom da su ženske trenirke vrlo udoban odjevni predmet, a znamo da današnja moda sve više naginje udobnosti.
Udobnost i urban izgled postali u tako apsolutni must have u svim ženskim ormarima koji su postali prepuni raznih modela ženskih trenirki.

Inspiracija za kombiniranje

Ako ste jedni od onih koji ne vjeruju da se ženska trenirka može iskombinirati s ičim osim s tenisicama i širokim sportskim majicama, varate se. Naime, današnje ženske trenirke počele su se proizvoditi i od nešto luksuznijih materijala poput kašmira i pamuka što im uvelike omogućava veće mogućnosti kombiniranja. Samo neke od mogućih kombinacija ženskih trenirki i elegantnijih odjevnih predmeta su:
• Ženska trenirka i sako
• Ženska trenirka i sandale uz usku crop-top majicu
Kada je riječ o inspiraciji u smislu boja i krojeva, kao najpopularnije su i dalje ženske trenirke neutralnih boja i krojeva koje je moguće nadopuniti s nešto raznobojnijim drugim dijelovima odjeće. Na vama je samo da odlučite u kojem smjeru želite ići, hoćete li ostati na klasici i kombinirati crnu ili sivu žensku trenirku s jednobojnim topom ili ćete se pak odlučiti za žensku trenirku u vibrantnoj boji koju ćete kombinirati s neutralnim gornjim dijelom. Ovdje možete obaviti kupnju.		

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.