Kategorije
Sport

Odabir ženskog bicikla ponekad može biti težak

Mnoge žene prilikom kupnje novog bicikla traže upravo model ženskog bicikla. To je zato jer iz iskustva znaju da im takav model bicikla najbolje odgovara. Sviđa im se na primjer, košara, koja je praktična za svakodnevne potrebe. Druge pak radije odabiru model bicikla koji je predviđen za oba spola. Ono što je bitno je da u vožnji iskušate oba modela i sami za sebe odredite što vam odgovara. Također bi bilo korisno da nakon odabira ženskog bicikla isprobate više različitih modela da bi otkrili koji ženski bicikli vam najbolje odgovaraju.

Najbolji bicikl za vas

Osim ako se kao žena profesionalno bavite biciklizmom, ženski bicikli zasigurno su najbolji izbor za vas. Osim što su ženski bicikli prilagođeni ženskom tijelu svojom veličinom te nagibom, oni će vam pružiti najveću udobnost i izdržljivost. Osim što ih možete kupiti u različitim bojama i s različitim dodacima koji ga personaliziraju isključivo prema vašim željama i potrebama kao što su košare, ženski bicikli također dolaze po točno određenim cijenama što vam uvelike može pomoći pri izboru, pogotovo ako imate već unaprijed određen buđžet koji možete potrošiti prilikom kupnje.

Isprobavanje bicikla

Jedini način da budete potpuno sigurni da vam model bicikla koji želite kupiti odgovara je da ga isprobate. Ovo ne podrazumijeva samo sjedanje na njega i vožnju, već pomoć stručnjaka koji će izvršiti različita mjerenja kao što je dužina vaših nogu, vašu fleksibilnost, koliko ste se u stanju pognuti naprijed dok vozite bez da vam je neudobno te će vas također promatrati dok vozite statični bicikl. Rezultat ovog mjerenja odredit će način na koji ćete namjestiti svoj model bicikla. To se odnosi na visinu samog sjedala, doseg ruku prema upravljaču i slično kako bi bicikl bio što više prilagođen vašem tijelu i vašem stilu vožnje. To ponekad uključuje i zamjenu nekih dijelova bicikla za druge ili dodatnu prilagodbu kombiniranjem specifičnih dijelova sa drugih modela.

Također, često se mogu pronaći na mnogobrojim akcijama ženskih bicikala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.