Kategorije
Sport

Pravi trek bicikl za vas

Dolaskom lijepog vremena većina ljudi želi što više svog dana provesti na suncu i svježem zraku, pogotovo nakon tjedana izolacije u domu. Trek bicikl odlična je ideja za sve koji u svoju svakodnevicu žele unijeti što više kretanja na zraku, jer će vam omogućiti da prijeđete veće udaljenosti biciklom, što znači da prijevozna sredstva poput automobila možete zamijeniti biciklom!

Na posao, u školu ili za zabavu

Trek bicikl jedan je od najpopularnijih izbora između svih vrsta bicikala, jer nudi veliku fleksibilnost. Trek biciklom možete se voziti po cestama ili biciklističkim stazama, ali možete bez brige zagaziti i na travnate puteve i prečace ili se pak voziti i van grada. Prednost trek bicikla jest što nudi savršen spoj gradskog, cestovnog i cross bicikla, kojim se možete voziti na kratke ili duge trase, van grada i po putevima koji nisu asfaltirani, bez brige.

trek bicikl

 

Osnovna oprema

Osnovna oprema trek bicikla uključuje i blatobrane te štitnik za lanac, pa se bez brige možete voziti i po kiši, blatu i mokrim putevima te ne morate brinuti o dodirivanju lanca tijekom vožnje. Osim toga, trek bicikl ima i svjetla, što znači da ga nesmetano možete voziti i po mraku ili predvečer. Upravo radi toga, trek bicikl odlična je zamjena za klasična prijevozna sredstva, bez obzira želite li se njime voziti na posao, u školu ili pak samo do trgovine po namirnice.

Birajte pravu veličinu

Na kraju, kod odabira bilo kojeg bicikla, pa tako i trek bicikla, veoma je važno da nabavite pravu veličinu. Kod veličine trek bicikla važno je odabrati pravu veličinu rame (mjera od sredine pogona do cijevi sjedala). Veličinu rame možete odrediti prema visini vozača, pri čemu je savjet za kupnju trek bicikla odabrati nešto veću ramu planirate li ga voziti na duže trase, jer će vožnja time biti ugodnija, a položaj sjedenja udobniji.

Za više informacija posjetite našu stranicu https://www.hervis.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *