Kategorije
Obuća

Rider japanke se rado nose i u Hrvatskoj

Japanke su mnogima jedan od najdražih komada obuće. Čim dođe toplije vrijeme, jedva čekamo da iz čizama možemo samo nataknuti svoj najdraži par japanki na noge i da smo spremni za akciju. Iako se u posljednje vrijeme mnogo piše i priča o njihovoj štetnosti po zdravlje naših stopala, nitko zapravo ne može dokazati da je tome tako te njihova popularnost nije nimalo pala. Štoviše, japanke i različite vrste sandala predstavljaju dolazak ljetnih vrućina te su nezamjenjive, a mnogima su upravo Rider japanke najdraže zbog svoje kvalitete i predivnog dizajna. Uz njih, kupci također vole i Rider sandale.

Tvrtka Rider i njezina povijest

Svoj poslovanje tvrtka Rider započela je 1986. godine u Brazilu kada se ujedinila s Grendanom, jednim od tada vodećih proizvođača obuće. Zanimljiva je činjenica da u Brazilu, ne obuvate japanke već Ridersice, što samo govori koliko je taj brend tamo popularan te je lako preuzeo vodstvo nad svim drugim proizvođačima japanki i sandala. Postepeno se Rider proširio svijetom tako da su 1997. stigli u Ameriku gdje su samo potvrditli svoju superiornu kvalitetu i predivan dizajn koji je uvijek upravo po ukusu mnogih korisnika. I danas im je glavna proizvodnja smještena u Brazilu te su poznati po tome što ih pokreće brazilska kultura koja slavi stil života na otvorenom te dug slobode i ostvarenja samog sebe. Jednostavno, Rider japanke su proizvod brazilske strasti za životom.

Rider u Hrvatskoj

Rider japanke su jedan od najdražih proizvoda koji predstavlja ljetnu opuštenost i ležeran stil života. Dizajnirane su sa mnogo pažnje te su izdržljive i udobne za stopala te su proizvedene u okruženju koje brine o okolišu. Rider je iznimno popularan i u Hrvatskoj te se Rider japanke i sandale mogu pronaći u svim boljim dućanima sportke opreme. Rider Hrvatska se dokazao kao dobar poslovni partner te je zbog toga česti sponzor na mnogim sportskim događanjima. Provjerite ponudbo Japank na web stranici https://www.tenisice.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.