Kategorije
Uncategorized

Posebnu kolekciju cipela naručite online

Najbitnije u današnjem svijetu mode je biti inovativan, kreatiavan i poseban, kako bi ljudi prepoznali „nešto“ što je drugačije od drugih. Kako je to uspjelo jednoj španjolskoj tvrtki pod imenom Mossto. Iako se je ova tvrtka tek „rođena“ na tržištu te ima svega 9 svojih prodavaonica u Španjolskoj, Italiji i Belgiji, sigurni smo da će brzo osvojiti mnoga ženska srca. U svojoj novoj reklamnoj kampaniji „Jedne cipele, dvije pete!“, doslovno pokazuju o čemu je riječ. Naime, sve ljubiteljice štikli koje pate radi svoje ljepote i poželjnog izgleda, sada zasigurno mogu odahnuti, a postoji mogućnost da ove cipele naruče i u online ponudi.

 

8493373-aa_250

            Ove fascinantne cipele imaju mogućnost da sa njih skinete dio pete koji Vam je previsok i ostatak večeri plešete bez ikakvih briga da ćete se sutradan probuditi sa bolovima u Vašim stopalima. Ponuda, možemo reći, nije širolika, ali dovoljna da privuče kupce, tako cipele možete pogledati i proučiti i online. Po 3 modela klasičnih štikli, tri zatvorenih te tri čizmi. Sastvaljene su od prirodne kože talijanskog prodrijetla i magnetskog sustava koji služi da se dio pete vrlo brzo skine i pričvrsti na ostatak cipele. Podnožje cipele sastavljeno je po posebnoj studiji koju su proveli, u svrhu da ženama nošenje cipela svedu na potpuni užitak.

 

            Zanimljivo će biti pratiti razvoj ove tvrtke, ali za sada bitno je primjetiti ideju. Ako je razlog da do njih ne možete doći jer Vam poslovnice nisu na dohvat „ruku“, za Vas Mossto u 3D pregledu pokazuje sve cipele online, gdje ih istog trenutka možete i kupiti, te tako postati jedna od vlasnica ove ideje koja je realizirana u stvarnost.