Kategorije
Turizam

Luftići za more za uživanje u ljetu

Postoji nekoliko stvari kojima se gotovo svi vesele kada se spominje more i ljetni odmor – jedna od njih svakako je i bezbrižno plutanje pučinom na udobnom luftiću! Ovo ljeto priuštite si zabavu i opuštanje uz originalne i ugodne luftiće za more.

Čvrsti i neprobojni

Luftići za more nezaobilazan su dodatak kada se spremate na plažu. Bilo kao potpora za plivanje, prijevozno sredstvo za najmlađe ili pomagalo za opuštanje, luftići za more svestrana su i važna stvar. Kod kupovine najčešće najviše pozornosti pridajemo njegovom izgledu, ali trebali bi i kvaliteti!

Tražite li luftić za more, provjerite ne samo vrstu materijala i njegovu debljinu na dodir, već i broj komora u luftiću, kako bi ležanje i plutanje bilo što je ugodnije moguće. Izbjegavajte luftiće od prozirne plastike, s obzirom da su oni najčešće napravljeni od tanjih slojeva koji teže odolijevaju ubodima kamenčića na plaži pa će samim time ranije postati smeće. Općenito pravilo je, što deblji materijal luftića za more to bolje!

Za svakog ponešto

Obožavate li izležavanje, duguljasti luftići koji pomalo izgledaju kao madraci ili daske odlična su opcija za vas. Samo imajte na umu kako se na njih teško popeti u dubljem moru te ih uhvatiti jednom kada zapuše vjetar. Zadnjih godina sve su popularniji luftići za more u obliku flaminga, jednoroga i labuda, s kojima ćete biti kraljevi plaže. Iako nisu toliko ugodni za ležanje, kao stvoreni su za igru i uživanje na valovima u plićaku.

S druge strane, simpatični dizajni poput luftića za more u obliku komada pizze ili lubenice dati će svemu šarenu i zanimljivu notu. Za one manje, tu su i luftići za more s drškama, koje pomažu da ne skliznu s luftića za vrijeme vožnje! Luftići s jastukom obradovat će sve koji vole ljenčariti i svoje vrijeme provoditi u odmoru na suncu, u laganom ljuljuškanju valova, jer će glavi pružiti savršenu potporu.