Kategorije
Uncategorized

Nike-ove trgovine- poticaj za bavljenje sportom

Ako se sami ne možete natjerati na bavljenje sportom, kako biste sačuvali fizičko i psihičko zdravlje, a u sebi probudili zdrav duh, možete se nasloniti na Nike. Nike running Hrvatska ima svoju posebnu stranicu gdje osim o Nike trgovinama, sportskoj pravilnoj prehrani, pričaju i o neizostavnom sportu, stavljajući naglasak upravo na trčanje. Ako nemate pratnju koja bi vas poticala na trčanje, uz Nike više nemate nikakvog izgovora, iako ste ga do sada možda uspješno nalazili. Preko online stranica možete saznati kada su maratoni i polumaratoni kako u Hrvatskoj, tako i diljem Europe te mnoge druge humanitarne trke, gdje se prihodi od natjecatelja sakupljaju za one kojima je to najpotrebnije.

Tako ćete ne samo usrećiti sebe i svoje tijelo, nego učiniti i humano djelo, što će vas još više obogatiti i istinski usrećiti. Na viši nivo dovest ćete i vašu socijalizaciju, upoznavajući mnoge ljude koji imaju interese slične vašima, proputovati mnoga mjesta, upoznati druge kulture i maksimalno uživati u kratkom slobodnom vremenu kojega imate. Upravo su zato trke organizirane vikendima, a informacije o njima možete saznato osim putem interneta i u obližnijm Nike trgovinama. A kako bi se za trčanje pripremili što bolje možete doći i na testiranje Nike tenisica. Nedavno je na zagrebačkoj Kros ligi upravo Nike predstavio nove Nike free tenisice te ste tako uz osobno zadovoljstvo mogli otkriti i nove čari njihove udobnosti.

Ako još nije sport dio vašeg svakodnevnog života, to mora postati. Priliku za to ispunjenje imate, laganim trkom do Nike trgovina po opremu, priključite se obližnoj ekipi koja uživa u trčanju ili nekom drugom sportu, poklonite užitak svom tijelu, opustite i zabavite se. U početku obavezna dodatna „oprema“ jesu i bolovi u mišićima, ali samo upornošću do pravih rezultata.

 

Kategorije
Uncategorized

Uvijek su tu da nas iznenade- Nike trgovine

Multinacijonalna kompanija Nike nedavno je predstavila svoju najnoviju marketinšku kampaniju pod nazivom „Oslobodite se“, sve u okviru sporta te sportskog duha. Naravno, riječ je o predstavljanju njihovih posebno udobnih tenisica. Nike Free tenisice koje možete pronaći u svim Nike trgovinama, pružiti će vam osjećaj kao da trčite potpuno bosi. Jamčimo vam da je osjećaj jedinstven i veličanstven. Njihova je struktura sačinjena od pomno biranih materijala od kojih vam se stopala neće znojiti, nego Vam pružati još više ugođaja i želje za bavljenje sportskim aktinostima. Kampanija se odvija čak u 32 države te je već i sada njihova potražnja iznimno velika.

Još jedna od zadnjih inovacija  Nike-a, jest trening kojeg možete obavljati putem vašeg I-Phona ili I-Pod Toucha. To je aplikacija pod imenom Nike training Club, namijenjena svima kojima je potreban poticaj na vježbu te njezino stručno vođenje. Kako su žene te koje su češće opterećene fizičkim izgledom, tako je i aplikacija namjenjena posebno njima. Jednostavnim pritiscima na pozadinu kojom upravljate laganim dodirom prsta, pronaći ćete nešto manje od 100 vježbi, koje su prilagođene svim tipovima žena te njihovoj spremnosti i jačini samog tijela. Ovu aplikaciju nećete moći pronaći u ponudi u običnim Nike trgovinama, nego tek onim online.

Kako tehnologija brzinski gazi vrijeme, sasvim je prihvatljivo da neke od tehnoloških čuda teško prihvaćaju mnogi. Sve se svodi na to da jednoga dana neće postojati niti Nike trgovine, knjige, banke, nego će internet biti jednostavno svemoguć. Preko njega već danas možemo saznati većinu inforamcija koje tražimo, prema tome, što nam sve donosi u paketu sa tehnološkim čudima, možda nas je čak strah i pomisliti.