Kategorije
Turizam

Za potpuni užitak u termama u Sloveniji, provedite u njima nekoliko dana

Terme u Slovenij i nude jako mnogo različitog sadržaja, u kojem vjerojatno nećete moći potpuno uživati posjetite li terme na samo jedan dan. Zato ukoliko stvarno želite isprobati sve što jedne terme u Sloveniji nude, izaberite neki smještaj i provedite nekoliko dana u termama i posjetite razna zanimljiva mjesta u okolici.

Smještaj u termama u Sloveniji

Bez obzira za koje se terme u Sloveniji odlučili, pronaći ćete smještaj u sklopu njihovog kompleksa ili u neposrednoj blizini. Smještaj koji možete pronaći je uglavnom hotelskog ili apartmanskog tipa. Hotelski smještaj je skuplji, ali nudi vam pogodnosti u obliku obroka, čišćenja sobe i sličnog. Apartmani ne nude te usluge, ali vam zato nude jeftiniji smještaj pa svatko treba odabrati što mu je važnije.
Osim toga, nerijetko hoteli nude i usluge wellnessa, teretane i sličnih usluge koje su gostima na raspolaganju i u kojima mogu uživati kad nisu u termama.

Izleti u okolici

Terme u Sloveniji uglavnom su smještene u prekrasnim slovenskim pokrajinama ili blizu nekih većih gradova. Planirate li provesti nekoliko dana u termama, odnosno u nekim hotelu ili apartmanu, ne morate svoj boravak ograničiti samo na terme u Sloveniji. Iskoristite vrijeme i za posjet raznim zaniimljivostima u okolici termi. Koristite li vlastiti automobil, možete obići mnoga zanimljiva prekrasna mjesta u okolici, a usluge koje terme nude koristiti kada i koliko želite. Brojna šetališta po prirodi, kulturne i povijesne atrakcije, restorani, kafići i sve ostalo samo čeka da ih otkrijete.
Uprava ta raznovrsnost čini terme u Sloveniji odličnim izborom za odmor od nekoliko dana. A u tih nekoliko dana uživat ćete u svim blagodatima koje terme u Sloveniji nude, poput kupanja, wellness usluga, gastronomske ponude i drugog. A u isto vrijeme moći ćete obići i brojna zanimljiva mjesta u okolici te uživati u svim ljepotama koje Slovenija nudi.

http://www.terme-zrece.eu/hr/

Kategorije
Lifestyle

Vodeni park Bohinj za ljetne užitke

Vodeni park Bohinj ponosi se svojim bazenima  

Kada razmišljate o dolasku u vodeni park Bohinj, imajte u vidu da ćete puno vremena provoditi u, na i pored bazena. Park se ponosi atraktivnim unutrašnjim rekreacijskim i dječjim bazenom, vanjskim rekreacijskim bazenom s prelijepim razgledom, vanjskim dječjim bazenom u kojem se nalaze igrala, gdje se djeca mogu zabavljati dok vi uživate u ostaloj ponudi. Vodeni park Bohinj namijenjen je kako mladima tako i starijim gostima, koji se mogu opuštati ležeći na zračnom jastuku i polako ploviti umjetnom rijekom kroz vodeni park.

Vodeni park Bohinj
Vodeni park Bohinj

Velike terase za sunčanje

Gdje su bazeni tamo je i sunčanje. Vodeni park Bohinj pored raznolikih bazena i whirlpool bazena za masažu također posjeduje i terase za sunčanje, gdje možete odmoriti oči na prekrasnom krajoliku. Slovenske Alpe nude vam razgled koji ste do sada gledali jedino u reklamama za švicarsku čokoladu. Kad se vratite kući, imat ćete ten kao da ste bili na moru, a uživali ste i u gorskim radostima i prekrasnoj pokrajini.

Sauna, wellness i fitnes

Kako bi se pobrinuli za sve goste i udovoljili svim željama, vodeni park Bohinj nudi i saunu, wellness centar i fitnes, gdje možete iskoristiti svoje vrijeme i napraviti nešto dobro za vaše tijelo. Uz puno mogućnosti bavljenja sportom u bližnjoj okolini vodeni park Bohinj ima i stijenu za penjanje za vas i vaše najmlađe.