Kategorije
Uncategorized

Posebnu kolekciju cipela naručite online

Najbitnije u današnjem svijetu mode je biti inovativan, kreatiavan i poseban, kako bi ljudi prepoznali „nešto“ što je drugačije od drugih. Kako je to uspjelo jednoj španjolskoj tvrtki pod imenom Mossto. Iako se je ova tvrtka tek „rođena“ na tržištu te ima svega 9 svojih prodavaonica u Španjolskoj, Italiji i Belgiji, sigurni smo da će brzo osvojiti mnoga ženska srca. U svojoj novoj reklamnoj kampaniji „Jedne cipele, dvije pete!“, doslovno pokazuju o čemu je riječ. Naime, sve ljubiteljice štikli koje pate radi svoje ljepote i poželjnog izgleda, sada zasigurno mogu odahnuti, a postoji mogućnost da ove cipele naruče i u online ponudi.

 

8493373-aa_250

            Ove fascinantne cipele imaju mogućnost da sa njih skinete dio pete koji Vam je previsok i ostatak večeri plešete bez ikakvih briga da ćete se sutradan probuditi sa bolovima u Vašim stopalima. Ponuda, možemo reći, nije širolika, ali dovoljna da privuče kupce, tako cipele možete pogledati i proučiti i online. Po 3 modela klasičnih štikli, tri zatvorenih te tri čizmi. Sastvaljene su od prirodne kože talijanskog prodrijetla i magnetskog sustava koji služi da se dio pete vrlo brzo skine i pričvrsti na ostatak cipele. Podnožje cipele sastavljeno je po posebnoj studiji koju su proveli, u svrhu da ženama nošenje cipela svedu na potpuni užitak.

 

            Zanimljivo će biti pratiti razvoj ove tvrtke, ali za sada bitno je primjetiti ideju. Ako je razlog da do njih ne možete doći jer Vam poslovnice nisu na dohvat „ruku“, za Vas Mossto u 3D pregledu pokazuje sve cipele online, gdje ih istog trenutka možete i kupiti, te tako postati jedna od vlasnica ove ideje koja je realizirana u stvarnost.

                

Kategorije
Uncategorized

Širolika i kvalitetna ponuda u Adidas trgovinama u Hrvatskoj

Hrvati nimalo ne zaostaju za europskim metropolama što nam dokazuje činjenica da se u Hrvatskoj nalazi čak 13 Adidas trgovina smještenih u 11 gradova. Popriličan broj, ali opet očito nedovoljan za modno osvještene kupce koji neprestano svojim željama „prožiru“ sve više i više kvalitetne odjeće poznatog nam brenda. Najveće i najbogatije opremljene poslovnice nalaze se svakako u glavnom gradu, gdje je i Adidas Originals, jedina trgovina tog tipa u državi otvorena 2009. godine. Nove trgovine pružaju kupcima fleksibilnost te mogućost kupovine na različitim lokacijama, time stvarajući međusobno povjerenje i zadovoljstvo s obiju strana. Razlog tome je posljedično sve više kupovina ostvarenih u Hrvatskoj što ponovno zaslužuje pozitivne kritike na stranu Adidasa, a time obogaćuje hrvatsko tržište.

Hrvatski sportaši nalaze na samom vrhu Svijeta

Ecstasy_mid_sleek_w_bks_adidas

Možda se u spomenutom brendu krije razlog zašto se upravo hrvatski sportaši nalaze na samom vrhu Svijeta, ponoseći se vrhunskim rezultatima, kojih se malo tko ne bi postidio. Sa sigurnošću tvrdimo da je ovo brend koji će i vama pomoći da u cjelosti pobjedite sebe, a posljedično i protivnike. Daje vam osjećaj da možete učiniti sve što poželite, da se usudite napraviti korak više, jače i brže. Odvažnost i originalnost odišu, kako iz osoba koje ga nose, tako i iz Adidas trgovina u Hrvatskoj. Pohvalno je to, da postoji sve više sportaša koji žive pravi sportski život, postajući netko i nešto, uz tri paralelne crte koje ih prate kao dodatna potpora.

Adidasovih shopa u Hrvatskoj …

Nakon posjeta Adidasovih trgovina u Hrvatskoj, možete biti sigurni da će biti kvalitetno obučeni svi članovi vaše obitelji, a u zajedničkim kupovinama neće vam nedostajati zabave te nasmijana lica ugodnih zaposlenika. Prema tome ne iznenađuje nas činjenica, da svi očekuju otvaranje novih poslovnica, ne samo zbog raznovrsne ponude, nego i novih radnih mjesta, što bi u ovom razdoblju recesije bilo dobrodošlo.

 

Kategorije
Uncategorized

Putovanja su Vam strast, a obožavatelj ste marke Adidas?

Putovanja su Vam strast, a obožavatelj ste marke Adidas? Ne morate brinuti. Na svakom koraku u moderno opremljenim Adidas trgovinama u čak 97 država diljem Svijeta, pronaći ćete bogatu ponudu te sasvim jednostavno stvoriti svoje najdraže modne kombinacije. Rezultat toga je ugodnost te povjerenje koje poklanja Adidas svojim potrošačima, što im nudi dodatnu sigurnost i stvara osjećaj zadovoljstva. 

Širolika sportska simfonija koju nude proteže se preko muške i ženske Sports Performance i Originals kolekcije, neizostavnih cipela, odjeće i modnih dodataka te svakako poseban dio za najmlađe članove obitelji. Najbolju ponudu možete pronaći u velikim glavnim gradovima, gdje od prevelike ponude često nećete znati što izabrati. Ili ćete si priskrbiti mnogo više nego što ste u početku imali namjeru? Adidas je dakle, ponovno uspio u svom cilju povećanja zarade.

Više