Kategorije
Sport

Tri razloga, zašto ići na Pohorje na skijanje

Svi oni, koji vole skijanje, sigurno svake godine razmišljaju o tome, kamo bi mogli na neke nove skijaške staze, na kojima bi mogli uživati i spuštati se, kao nikad do sada! Jedna od mogućnosti, da se pronađe neka novost je sigurno internet – ako na primjer otvorite internet i počnete tražiti skijališta u našoj blizini, jedno od prvih, kojeg ćete naći je sigurno Pohorje – skijanje tamo je jedno od boljih. Ako krećete iz Zagreba, onda ste do ovih skijaških staza odaljeni samo kakav sat i pol, a naravno, sve zavisi, dali ćete krenuti prema Mariboru i njihovom dijelu strmina ili ćete krenuti prema Celju, Slovenskim Konjicama i Zrečama – bili ste već kod njih?

Ako ste se sada pitali, što zapravo možete pronaći u smjeru Celja i Zreča, onda je odgovor Rogla! To vam je dio Pohorja, gdje je skijanje stvarno prekrasno! Kad se jednom dignete po cesti do tih skijališta, sve će vam biti jasno – kao prvo, tereni, staze i žičare – sve to vam je na vrhunskom nivou, nikad sa tim stvarima nećete biti razočarani! Odmah nakon toga, tu je i drugi razloga, a to je sigurno sva ostala infrastruktura, koju možete tamo dobiti – hoteli, apartmani i ostalo – sve je prekrasno, dobro, a što je još važno, dostupno svima – cijene su nizke i povoljne!

Nekima sve to naravno nije dovoljno, pa će tražiti još neku dodatnu ponudu – naravno, kad jednom završite dan na skijaškim stazama, potrebno je još malo opuštanja i kako bi to mogli izvesti? Svega kakvih dvadeset minuta niže, spustite se po cesti i dođete do terma Zreče – tamo ćete dobiti odlične i velike bazene, vrhunske saune i sve ostalo, što si možete zamisliti i očekivati od jednog kvalitetnog wellness centra. Kad jednom isprobate sve to, nikad više nećete razmišljati o nekim drugim destinacijama, jer ovdje na tako malo prostora dobivate tako puno, a sve to za jako nisku cijenu!

Veče

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *