Kategorije
Sport

Vaš sobni bicikl je pun prašine – skinite je!

Koliko godina zaredom, krajem godine ste jeli i pili na veliko, pa je nakon toga došla nova godina i sami sebi ste rekli, dosta sada svega toga ja ču početi mršavjeti? Isto takva situacija je sa svima onima, koji si malo prije ljeta rezerviraju more, pogledaju svoj trbuh i kažu istu – ja ču početi mršavjeti! Ako želite naš savjet, onda je on ovdje – nikad ne idite u ekstreme, neka bude zdrav način života ono, što radite svaki dan, a ne samo na početku godine ili kad vam ne idu kupače na vaše tijelo! Načina, kako biti uvijek u formi je nekoliko, a glavno je to, da redovito trenirate, znači krećete se i da pored toga normalno, zdravo jedete!

Kad smo spomenuli treninge, jako je bitno to, da znate, da nije potrebno svaki dan u teretanu ili da nije potrebno svaki dan pretrčati dvadeset kilometara, dovoljno vam je, da možda nabavite kakav sobni bicikl i svake toliko sjednete na njega ili pak da prije spavanja odete na kakvu laganu i malo dužu šetnju. Sve vam je to kretanje, ali problem je sada sigurno kod vas, da bicikl već imate, a na njemu se nalazi jako puno prašine, jer ga ne upotrebljavate! Ako je tome tako, onda uzmite krpu u ruke, obrišite ga, počistite ga, jer već sutra počnete sa treninzima! Pitate se kako? Ovo vam je dosadno? Napravite tako, da vam neće biti!

Znači, imate dvije mogućnosti – jedna je, da zagrizete na veliko, a to znači, da ćete na sobnom biciklu raditi duge treninge, intervalne treninge i još što, ali svima nije to u interesu, neki žele samo malo razmigavanja! Ako su vaše želje ove druge, onda možete vaš bicikl staviti ispred TV i u to vrijeme pogledati kakvu seriju, ako vam nije do toga, onda možete između treninga pročitati kakvu knjigu ili časopis – napravite sve, da se krećete, a da vam uz to neće biti dosadno. Kad ćete jednom sve te kockice posložiti na svoje mjesto, vaš će život biti ljepši i zdraviji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *