Kategorije
Scena Sport

Veliki izbor napuhanaca u trgovinama

Spremate se na more. Dobro razmislite što vam je sve potrebno. Imate li djecu, vjerujatno su vam na listi prioriteta razni napuhanci. Neki od njih su vrlo korisni i svakako bi bilo dobro da ih imate, dok su neki tu samo za zabavu. Bez obzira što vam se treba, dostupni su u raznim trgovinama. No, čak i ako ih zaboravite kupiti prije odlaska na more, ne brinite. Na moru se uvijek mogu pronaći štandovi na kojima možete kupiti razne vrsta napuhanaca.

Napuhanci za neplivače

Ako vaše dijete ne zna plivati, onda su tu napuhanci za neplivače. Jedan od najpopularnijih je svakako kolut. On se napuše, dijete ga stavi preko glave te mu pomaže da ne potone. Dostupni su u raznim dimenzijama, pa čak i u onim najmanjim, za bebe od nekoliko mjeseci. Osim njih, vrlo su popularni i napuhanci koji se stavljaju djetetu na svaku ruku. Oni također pomažu da dijete ne potone, a ujedno i uz pomoć njih dijete može učiti plivati. Također, neki roditelji su vrlo oprezni pa koriste i jedno i drugo, za još veću sigurnost djece.

Napuhanci za zabavu

Osim onih za neplivače, postoji i puno veći broj napuhanaca namijenjenih za zabavu za moru. Najpopularniji su svakako razni madraci za napuhavanje, dostupni u raznim oblicima. Prošlo ljeto je najpopularniji bio svakako onaj u obliku flaminga, no nisu zaostajali niti oni u obliku raznog voća i povrća, životinja i sličnog.

Također, vrlo popularni su i razni čamci koji se mogu napuhati te služiti kao odlično sredstvo za vožnju po moru. Upravo zbog te jednostavnosti prenošenja s jedne lokacije na drugu, kao i zbog jednostavnosti korištenja, napuhanci su postali vrlo popularna i česta kupnja. Pred ljeto se tako u raznim trgovinama može pronaći ogroman izbor pa su kupci često u dilemi za koje modele se odlučiti. Provjerite ponudu naouhancev na web stranici hervis.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *