Kategorije
Sport

Želite igrati tenis? Kupite sve potrebno i krenite na teren!

 

Svatko od nas zna, da se na domaćom kauču neće ništa pomaknuti, znači, ako imate želju, da bi nešto u životu postigli, morate napraviti nešto za to. Ako želite putovati, morate najprije skupiti novac, nakon toga odabrati destinaciju i onda krenuti na put. A naravno, postoje i druge želje i ciljevi – neki jednostavno samo žele naučiti igrati tenis. Gdje početi, kako krenuti, da bi u što kraće vrijeme napravili što više i da bi već nakon kakvog mjeseca ili dva, mogli servirati svoj prvi as servis? Za početak će vam trebati nekoliko opreme, nakon toga neki učitelj, a na kraju prijatelj – idemo po redu.

Kad smo spomenuli, da će vam za početak trebati sportska oprema za igranje tenisa, onda svakako morate početi kod reketa – to vam je osnova, to vam je obavezan dio opreme, kod tog sporta. Odaberite takvog, da će vam pasati u ruke, odaberite takvog, da će biti dosta lagan i napravljen od dobrih materijala i na kraju krajeva, platite za njega koju kunu više, jer jedino tako ćete dobiti kvalitetu. Kad jednom odaberete reket, sa kojim ćete igrati, onda dolaze na red tenisice u kojima ćete trčati po terenu – kad ih kupujete morate znati, na kakvom terenu ćete igrati, dali će to biti leš, beton ili trava. Kad znate i to, onda ste na dobrom putu, da kupite ono, što vam točno treba!

Imate reket, odabrali ste tenisice, sada vam samo još trebaju kratke hlače i majica, te neka torba, da bi sve ostalo mogli staviti u nju. Kad imate i to, onda potražite nekog učitelja, koji će vas naučiti pravilno upotrebljavati reket, kretati se po terenu, udarati loptu i raditi sve ostale stvari. Sve to neće biti jednostavno, sve to neće biti jeftino, ali kad dođete na kraj, onda ćete zaista moći uživati u ovoj igri, kad ćete se naći na terenu sa kakvim od svojih prijatelja. To su onda užitci, za koje je vrijedilo platiti koju kunu više za reket i potrošiti vrijeme za učenje svih sitnica – uživajte u svemu tome, što ste napravili za sebe!

http://www.tenisice.hr/Tenis/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *